Τα ζώδια σήμερα από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28/11/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Σήμερα ο Ερμής R κάνει σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη, η Σελήνη βρίσκετε στον Λέοντα.
ΚΡΙΟΣ. Αισιόδοξη μέρα, έχετε έμπνευση και θέλετε να επικοινωνήσετε διαδίδοντας τις ιδέες σας. Εάν ασχολείστε με διδασκαλία ή γράφετε θα υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, δημιουργία αλλά και υπερβολή. Προσοχή στην έπαρση.
ΤΑΥΡΟΣ. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, όμως θα κάνετε και συζητήσεις για να εξασφαλίσετε τα έσοδα σας μέσω τρίτων (συνεταιρισμούς, ασφάλειες κτλ.) Επειδή μπορεί να «ποντάρετε» πολύ σε αυτό ίσως αποκαλύψετε και μυστικά που αργότερα θα το μετανιώσετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Είστε καλοπροαίρετοι και έντονα δοτικοί με τον σύντροφο ή τους συνεταίρους σας. Σχεδιάζετε τρόπους συνεργασίας και επέκτασης. Ευνοήστε από τους δικούς σας ανθρώπους, ίσως μάλιστα σας πουν περισσότερα από ότι μπορούν να κάνουν για να σας ευχαριστήσουν. Εύνοια στα νομικά θέματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Στην καθημερινότητα θα επικρατεί ένα «κομφούζιο» , στον εργασιακό χώρο επίσης, όχι ότι θα είναι αρνητικό. Αλλά κρατήστε μικρό καλάθι σε ότι υποσχέσεις ακούτε είτε είναι οικονομικές είτε θέματα προαγωγής. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη σε ότι αφορά θέματα υγείας.
ΛΕΩΝ. Θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όμορφη και αισιόδοξη μέρα με πολλές δημιουργικές ενασχολήσεις. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι εάν υποσχεθείτε πολλά και δεν μπορείτε να τα βγάλετε εις πέρας θα εκτεθείτε αργότερα. Συναισθηματικά έντονη επικοινωνία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Μην αφήσετε τα άτομα της οικογένειας να υπερβάλουν. Βρείτε τι είναι αλήθεια στα λεγόμενα τους και προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τα μηνύματα που σας δίνουν. Εσείς έχετε την εύνοια από την οικογένεια αρκεί να μην εκτροχιαστείτε με αυτά που θα ακούσετε.
ΖΥΓΟΣ. Συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Θα ακούσετε πολλά και θα εξωτερικεύετε, όμως με γενικότητες τις σκέψεις σας. Μην υπερβάλετε βάλτε σε μια σειρά τις προτεραιότητες σας. Έχετε εύνοια από τον περίγυρο σας. Μην αναπαράγετε κουτσομπολιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Στοχεύετε στην βελτίωση των οικονομικών σας. Θα μιλήσετε για επιχειρήσεις που θα αποφέρουν κέρδος, με την προϋπόθεση ότι πρέπει να στέκεστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Επικεντρώνεστε στους στόχους σας. Ότι συμφωνία και να κάνετε μπορεί να επανεξεταστεί αργότερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Γίνεστε για άλλη μια φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έχετε αυτοπεποίθηση και τον αέρα του ρήτορα. Μην υπερβάλετε και δώστε όλοι την ενέργεια σας στην γνώση και στην πνευματική σας ανανέωση. Αναλαμβάνετε πολλά, έχετε εύνοια. Αλλά λίγο αργότερα θα ανακαλέσετε και μπορεί να πείτε άλλα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ας αρχίσουμε από τα δύσκολα, κάτι σας κρύβουν άνθρωποι που δεν το φαντάζεστε. Όμως έχετε αυξημένη διαίσθηση και αποφεύγετε τους κινδύνους. Επανέρχεστε σε παλαιότερες γνώσεις. Μην μεγαλοποιείτε τις φοβίες σας. Θα χρειαστεί να βοηθήσετε αυτούς που έχουν ανάγκη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Ξεκινά το διάστημα που θα επωφεληθείτε από έναν ή πολλούς κοινωνικούς κύκλους, το θέμα είναι να κάνετε την σωστή επιλογή. Ανατρέξτε σε εμπειρίες που είχατε στο παρελθόν και πάρτε το «απόσταγμα» για να κινηθείτε σωστά στο μέλλον. Επανέρχονται προτάσεις, έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρων κάποιον ομάδων.
ΙΧΘΥΕΣ. Αναλαμβάνετε ευθύνες και επικοινωνείτε με άτομα που έχουν κύρος και εξουσία. Έχετε προτάσεις για να ηγηθείτε και να φτάσετε στον στόχο σας. Σε διαφορετική περίπτωση επανεξετάστε τα λεγόμενα στον εργασιακό χώρο. Πάρτε πρωτοβουλίες για να έχετε και την ιδιότητα του ηγετικού μέλους.

Σχετικά